Ons Menu
Categorieën




Filters
Gebruik dieetrestricties om gerechten met allergenen uit te sluiten. Andere filters tonen alleen gerechten met specifieke eigenschappen. Tijdgebonden gerechten zijn alleen beschikbaar op bepaalde tijden.
Categorieën
Alle Producten

Stamppot Zuurkool Met Rookworst
Aardappelpuree gemengd met zuurkool. Geserveerd met gerookte varkensworst en runderjus.
→
Hollandse Haring
Haring is schoongemaakt en gepekeld, geserveerd met waterkersmayo, zilveruitjes en Hollandse augurken.
→
Hutspot met Gehaktbal
Aardappelpuree, gemengd met gebakken uien, wortelen, geserveerd met een varkens-/rundergehaktbal en rundvleesjus.
→
6 Kaasstengels
Krokant, gebakken deeg gewikkeld rond gesmolten, Nederlandse kaas.
→
6 Van Dobben Bitterballen
Runderragout gevulde krokante balletjes omhuld met paneermeel. Romige binnenkant, knapperige buitenkant.
→
Andijvie met kaaskroket en kruidenolie
Andijviestamppot met kaaskroket en kruidenolie. En mosterdsaus ernaast
→
Erwtensoep
Een dikke, Hollandse erwtensoep, gemaakt van spliterwten, rookworst en groenten, geserveerd met een sneetje roggebrood.
→
Rodekool met appel, geitenkaas en kruidenolie
Aardappelpuree gemengd met zoete rode kool, appel, met mini geitenkaasbolletjes en kruidenolie.
→
Visplateau met Toast
Selectie van Nederlandse zeevruchten: gerookte paling, zoute haring, gerookte zalm. Geserveerd met geroosterd brood.
→Rodekool met appel en Rookworst
Aardappelpuree gemengd met zoete rode kool en appel. Geserveerd met nederlands gerookte varkensworst en runderjus.
→
Stamppot Andijvie Met Stoofvlees
Aardappelpuree gemengd met andijvie, geserveerd met mals langzaam gekookt rundvlees en rundvleesjus.
→
Gerookte paling op toast
Nederlands gerookte paling. Geserveerd met waterkersmayo en geroosterd brood.
→
Gerookte Zalm met Toast
Gerookte zalm, waterkersmayonaise, kappertjes, geroosterd brood
→Witte asperges met Stoofvlees
Aardappelpuree gemengd met witte asperges. Geserveerd met langzaam gekookt rundvlees en rundvleesjus.
→
Stamppot Andijvie Met Lamsschenkel (Limited)
Aardappelpuree gemengd met andijvie. Geserveerd met hele Hollandse lamsschenkel en jus.
→
Creme Brulee
Vanillepudding Overgoten Met Een Laagje Harde Gekarameliseerde Suiker.
→
Apple Taart
Nederlandse appeltaart met karamelsaus
→
Zeebaars
Zeebaarsfilet geserveerd met aardappelpuree, seizoensgroenten en kruidenolie.
→
Kibbeling (6 stuks)
Gebakken kabeljauwhapjes geserveerd met remouladesaus (Remouladesaus is een smaakvolle, romige mix van mayo, mosterd, augurken en kruiden).
→Vegetarische Bitterballen (6 stuks)
Krokante balletjes gevuld met groentepuree, bedekt met paneermeel. Romige binnenkant, knapperige buitenkant.
→
Kaas Plateau
Trio van Hollandse kazen: gerijpt, jong en komijn. Geserveerd met mosterd.
→
Fish & Chips
Gebakken heekfilet bedekt met paneermeel, geserveerd met boerenfrietjes.
→